Welkom waarmee? Met de schoonmaakproducten van SB!

Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Sjanneke, geboren en getogen in een woonwagen, waar  geruimdheid en poetsen met de paplepel is ingegoten. Hygiëne staat bij mij voorop. Op mijn 19de ging ik samenwonen met mijn man die de stofzuiger omdraaide in de kast om vervolgens te beweren dat hij wel degelijk iets in het huishouden deed en ben ik inmiddels voorzien van 2 extra grootvervuilers (2 prachtige dochters van 7 en 10 jaar).

Vrienden noemen me een schoonmaakgoeroe, vragen zich af hoe doet ze het en hoe houdt ze alles bij. Het moet altijd spik en span zijn. Maar dit kost veel tijd, en veel onnodige centen. Het is fijn als alles schoon is en blijft, maar voor iedereen wel herkenbaar is dat het schoonmaken van je eigen stek vaak ondankbaar werk is. Het moet sneller en efficiënter kunnen toch?

Jarenlang was ik op zoek naar de juiste producten. Hoe kan het dat de keukens in een restaurant altijd zo perfect schoon zijn? Of het sanitair op de camping? Hier heb ik research naar gedaan. Dit  komt omdat er gebruik wordt gemaakt van industriële dieptereinigers en kwalitatief hoogwaardige schoonmaakproducten. Hier heb ik mezelf  in verdiept. Waarom zijn deze reinigers er nog niet voor consumenten? Gelukkig nu dus wel! Nu ik zelf mijn eigen assortiment heb opgezet met industriële reinigers en kwalitatieve producten ga ik heel veel poetsers tevreden stellen. Wat schoon is moet schoon blijven! Wist je dat de meeste schoonmaakreinigers juist meer vervuilen dan reinigen, of naar een bepaalde tijd het materiaal juist aantasten, niet met SB!

Waarmee? Met de reinigers van SB!

Sjanneke de Beer

Opmerkingen (1)

  1. Pingback: SB Reinigers – Chloor is geen schoonmaakmiddel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *