Nog niet overtuigd van onze reinigers en/of schoonmaakmaterialen?

Wij zijn te vinden op diverse markten, braderie of beurzen. Deze kunt u terugvinden in onze agenda. Ook verzorgen wij schoonmaak party’s aan huis om zo onze producten aan uw voor te stellen met demonstraties. In onze blogs vertellen wij onze ervaringen, kennis en tips wat betreft ons assortiment.

Bestellingen

Voor 16:00 een bestelling geplaatst dan verzenden wij de producten die u heeft besteld dezelfde dag nog! U kunt er dan ook van uitgaan dat u de producten binnen maximaal twee werkdagen in huis ontvangt. Bestellingen boven een totaalbedrag van € 50,- worden tevens gratis verzonden.

Dienstverlening

Naast het leveren van diverse reinigingsproducten kunt u bij SB ook schoonmaakparty’s boeken. Onder het genot van bubbels of lekker bakje thee introduceren wij u onze producten, bespreken we tips & trucs en delen we ervaringen met elkaar.

Heeft u advies nodig ten aanzien van een bepaalde verontreiniging dan zijn we er voor u. Is een advies niet voldoende, dan kunnen we de schoonmaak ook compleet voor u verzorgen. In gezamenlijkheid bepalen we de aanpak, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.