Welkom!

Hardnekkige kalkaanslag in je badkamer of in de keuken? Super vervelend, maar gelukkig niet te onmogelijk om te verwijderen. Bij SB-reinigers hebben we namelijk de juiste expertise om je hiermee te helpen. Dit probleem is vanaf nu geen probleem meer en jij hebt, na je aanschaf, alles in handen om ermee aan de slag te gaan en te zorgen voor een kalkvrije omgeving. Kalkaanslag verwijderen is nog nooit zo makkelijk geweest. Wij bieden je hoge kwaliteit schoonmaakmiddelen aan!

Wat is kalkaanslag?

Kalkaanslag verwijderen zonder te weten wat kalkaanslag is, dat is vrij onmogelijk. Zodra je een goed beeld hebt van dit probleem, kun je het namelijk ook veel beter tackelen. Kalkaanslag is natuurlijk een soort ‘vlek’ die je van kalk krijgt. Maar hoe komt dat? Nou, in water zit kalk. De hoeveelheid kalk die in je water zit, is afhankelijk van vele factoren. Dit wordt ook wel de hardheid van je water genoemd. Het water dat verdampt en uiteindelijk opdroogt, bevat deeltjes calcium en magnesium. Die zullen blijven ‘plakken’ na het opdrogen en dat is wat je zult zien als kalkaanslag. Je moet het bovendien niet verwarren met zeepaanslag, dit is een witte, doffe waas op oppervlakken in je sanitair of keuken.

Wat je ook probeert; kalkaanslag zul je altijd wel in meer of mindere mate ervaren. Gelukkig hoeft dat niet voor altijd zo te zijn, want kalkaanslag verwijderen met onze formule is bijna een leuke klus om aan te pakken.

Kalkaanslag verwijderen
Kalkaanslag verwijderen

Kalkaanslag verwijderen met SB-reinigers

Kalkaanslag verwijderen is met de oplossingen van SB-reinigers geen probleem meer. Wij hebben een kalkreiniger ontwikkeld die gericht is op het effectief en simpel verwijderen van (hardnekkige) kalkaanslag. Je ziet het gebeuren door het schuimen van de kalkaanslag. Het ‘valt’ er als het ware af waar je bij staat! Als je onze producten op de voorgeschreven wijze gebruikt, zul je ervaren dat de kalkaanslag verwijderen binnen no-time gedaan is en dat de oppervlakken in je badkamer of keuken er weer als nieuw uitzien. Neem ook eens een kijkje naar onze producten betreffend interieur.

Schaf onze kalkverwijderaar aan

Schoonmaken met producten van SB-reinigers is leuk schoonmaken. Dit geldt natuurlijk ook voor kalkaanslag verwijderen met onze unieke formule. Die verwijdert niet alleen kalk, maar ook roest en bijvoorbeeld urinevlekken. Periodieke reiniging, een eenmalige schoonmaakbeurt; het maakt niet uit, kalkaanslag verwijderen is mogelijk met onze producten op een veilige, gemakkelijke manier voor elk oppervlak. Zelfs chroom, porselein en andere materialen hebben van onze duurzame, natuurlijke producten niets te vrezen. Probeer jij het uit?

Kalkaanslag verwijderen